Skip to main content

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding.

Vertrouwen in de toekomst

Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn carrière heeft hij diverse directie- en managementfuncties bekleed, waaronder in zijn vorige functie als directeur bij een internationale beveiligingsorganisatie. “Met de ervaring en sterke visie van Fedor zijn we ervan overtuigd dat we Perfact verder kunnen blijven ontwikkelen”, geeft Coppe aan. Coppe  die al sinds 2011 werkzaam is bij Perfact kent de organisatie, de collega’s, de opdrachtgevers en de markt als geen ander. “Samen vormen we daarom een goed team.  We hebben er alle vertrouwen in dat we samen in staat zijn in om Perfact nog verder uit te bouwen en te professionaliseren. Want ook binnen de organisatie zullen we stappen moeten nemen om die verdere ontwikkeling en groei aan te kunnen”, vervolgt Fedor.

Voortzetten

Als management en consultancy organisatie helpen wij organisaties en mensen beter te worden. Zodat zij, op hun beurt, anderen duurzaam en met toegevoegde waarde beter van dienst kunnen zijn. Wij analyseren, optimaliseren en implementeren processen. “De basis die er nu staat zal altijd de kern blijven. We zullen hier ook op voortbouwen, ons kennisniveau blijft hoog doordat we onze collega’s actief ontwikkelen. En we doen dit op een informele en professionele manier en altijd in een familiare sfeer. Daar ligt onze kracht”, geeft Fedor aan.

Toekomstgericht en innovatief

Perfact is een organisatie waar innovatie en kennisdeling voorop staan, de mens centraal staat en waar onze collega’s alle ruimte krijgen om eigenaarschap over hun passie te nemen. Een organisatie waar resultaat en werkplezier, spanning en ontspanning hand in hand gaan. “En op zo’n manier dat onze opdrachtgevers deze passie en betrokkenheid voelen. Alle processen die we analyseren en implementeren dragen bij aan de ambities en doelstellingen van de organisaties waar wij voor werken. Ik ben trots dat we een echte connectie hebben met onze loyale opdrachtgevers en kijken er naar uit om ook de komende jaren die connectie te blijven houden”, aldus Coppe.

“Daarbij kijken we ook kritisch naar de toekomst en de ontwikkeling van de markt. Daarin willen we zo innovatief mogelijk blijven. De afgelopen jaren hebben we verschillende ‘nieuwe diensten’ geïntroduceerd, zoals Lean Six Sigma, Industrie 4.0 en Human Development. Deze diensten willen we nog meer op de kaart gaan zetten, al dan niet in samenwerking met partners en onze opdrachtgevers”, vervolgt Fedor.

Duurzame ontwikkeling

Gezamenlijk, zullen Coppe en Fedor de nadruk gaan leggen op het vergroten van de naamsbekendheid in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast bewaken ze de authenticiteit en uniekheid die we als werkgever willen blijven doorvoeren. “Dit blijft een belangrijk onderdeel aangezien we de komende tijd vooral de focus leggen op het werven van nieuwe collega’s en het behoud van onze huidige collega’s. Daarbij moeten we die kernwaarden niet vergeten”, aldus Fedor.

“Verder blijven we onze bestaande dienstverlening uitbouwen en nieuwe markten verkennen door de ‘nieuwe diensten’ nog actiever in te gaan zetten. Van ieder proces leren we en onze collega’s doen waar ze goed in zijn. Het up-to-date houden van hun kennis en competenties blijven we actief doen. Zo werken we aan hun ontwikkeling, maar profiteren onze opdrachtgevers hier ook van. Een win-win situatie. Kortom, met de aanvulling van Fedor in het directieteam kunnen we verder bouwen aan de solide organisatie die we zijn”, eindigt Coppe.