Skip to main content

Businesses

Als management & consultancy organisatie analyseren, optimaliseren en implementeren wij processen bij bedrijven en instellingen. Hierbij ligt de focus op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden.  Wij helpen onze opdrachtgevers beter te worden, zodat zij anderen op korte en lange termijn weer beter van dienst kunnen zijn. Op die manier bouwen we samen aan een duurzame samenleving. Daar draait het om.

Data

Science

Met de komst van big data, de cloud, Internet of Things (IoT) en Industry 4.0 is een digitale transformatie gaande, welke van invloed is op alle facetten van de prestatie van organisaties. Slimme apparaten ‘praten’ met elkaar en algoritmen nemen beslissingen. Veel beter en sneller dan mensen dat kunnen. De impact die dit heeft brengt naast kansen ook risico’s met zich mee.

Over Data Science

Consultancy

Het ontwikkelen van organisaties gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke veranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Veel veranderingen zijn extern ingegeven; de concurrentie neemt toe, de marktvraag neemt af of de klant laat van zich horen. Maar sommige veranderingen komen ook van binnenuit.

Over Consultancy

Projects, Maintenance,
Turnarounds

Of jullie organisatie nou te maken heeft met een kleine, locatiespecifiek project of een implementatie met een wereldwijd, bedrijfsbreed bereik – Perfact kan als ervaren projectmanagementpartner organisaties helpen het project binnen de planning en het budget te houden. Onze werkwijze zorgt ervoor dat het doel van het project of de turnaround niet uit het oog wordt verloren en eventueel op tijd wordt bijgestuurd.

Lees meer

Continuous
Improvement

Onze opdrachtgevers bevinden zich in een continu uitdagende markt. Gestelde eisen en veranderende omstandigheden dwingen tot aanpassingen of herstructureringen. Nieuwe markten bieden nieuwe kansen. Reguleringen en risico’s vereisen een reactie. Perfact biedt hierbij een intelligente aanpak op maat.

Onze verbetermethodieken

Human
Development

Het ontwikkelen van organisaties gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke veranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Elke organisatie ziet zich op een bepaald moment gedwongen om iets aan te passen in het beleid. Soms is dat rigoureus, meestal geleidelijk. Daarbij draait het uiteindelijk altijd om mensen, het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

Meer lezen

Wij willen het verschil maken.

Elke dag opnieuw.

Over Perfact Group