Skip to main content

Data Science

SAP Consultancy

Of jullie nu een industrieel bedrijf zijn, een zorgorganisatie of een commerciële instelling, SAP is in elk geval dan ook van onschatbare waarde als ERP-systeem. Met onze expertise en ervaring helpen we je graag het maximale uit dit krachtige platform te halen, zodat ook jullie organisatie soepel kan opereren en groeien.

SAP is wereldwijd het meest verkochte ERP-systeem, en dat is niet voor niets. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden en functionaliteiten die bedrijfsprocessen optimaliseren en integreren. Bij Perfact Group hebben we jarenlange ervaring in het adviseren en implementeren van SAP ERP-oplossingen. Onze collega’s zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het SAP-landschap, zo zorgen ervoor dat jouw bedrijf altijd voorop loopt in deze dynamische wereld.
Als het gaat om SAP-consultancy, kun je het volgende van ons verwachten:

Uitwerken programma van eisen

Samen met jou bepalen we de specifieke eisen en behoeften van jouw organisatie. We analyseren de huidige processen en identificeren kansen voor verbetering.

Selectie SAP ERP

Het kiezen van de juiste SAP ERP-oplossing is cruciaal. Wij begeleiden je bij het selectieproces en helpen je de beste keuze te maken die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Programma- en projectmanagement

Bij complexe implementaties is goed projectmanagement van essentieel belang. Onze experts zorgen ervoor dat het project soepel verloopt, binnen de gestelde tijd en het budget.

Blauwdruk gewenste inrichting

We stellen een gedetailleerd ontwerp (blauwdruk) op van de gewenste inrichting van het SAP-systeem, zodat alle bedrijfsprocessen naadloos worden geïntegreerd.

Functioneel advies

Advies in Material management, Plant Maintenance, Warehousemanagement en Logistics Execution. Onze functionele consultants zijn gespecialiseerd in verschillende SAP-modules en kunnen je ondersteunen bij het optimaal benutten van de mogelijkheden van deze modules.

Uitwerken en implementatie autorisatiebeleid

Het waarborgen van de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens is van groot belang. Wij helpen bij het opzetten en implementeren van een effectief autorisatiebeleid binnen het SAP-systeem.

Testcoördinatie

Voordat een SAP-systeem live gaat, is uitgebreid testen van cruciaal belang. Onze ervaren testcoördinatoren zorgen ervoor dat alles grondig wordt getest en foutloos werkt.

Go-live ondersteuning SAP

De overgang naar een nieuw systeem kan een uitdaging zijn. Onze consultants staan klaar om jullie collega’s te ondersteunen tijdens en na de go-live, zodat ze snel vertrouwd raken met de nieuwe omgeving.

Bij Perfact Group begrijpen we dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Onze consultants hebben niet alleen uitgebreide kennis van SAP en vergelijkbare systemen, maar ook van diverse branches en sectoren. We zijn een partner die met je meedenkt, samen tillen we jullie project tot een hoger niveau.

Vragen over ERP-software? Floris helpt je graag!

Floris Douven  |  SAP Data Analist

Contact opnemen
Case13 juni 2024

Lean Assessment: de eerste stap naar continue verbeteren

Voor veel organisaties is het een herkenbaar gegeven: er zijn zoveel handmatige oplossingen, afwijkende workflows en extra systemen in het leven geroepen dat het proces er niet efficiënter maar juist...
Case12 december 2023
Succesvolle turnaround bespreken

Hoe sterke consultancy leidt naar een succesvolle turnaround

Dit project was er een met de hoofdletter P. De P van project, maar ook van Perfact – tijdens deze succesvolle turnaround voor het concern INEOS Phenol Belgium kwamen onze...