Skip to main content

Lean Yellow Belt Training

Hands-on klassikale training
Accreditatieniveau: LCS-1a
Trainingsduur: 1 dag (8 uur)
Geen vooropleiding nodig
Theoretisch examen
€549,- per deelnemer

Voor het eerst kennismaken met LEAN? Onze LEAN Yellow Belt – Problem Solving training geeft een algemene inleiding in ‘Lean’ denken, Six Sigma en de DMAIC methodologie (Define, Measure, Analyse, Improve en Controle). Neem je deel aan deze training, dan leer je hoe je werkt aan dagelijkse verbeteringen met behulp van bepaalde technieken om de organisatie waar je werkt continue processen te verbeteren.

Leerdoelen

De training is voor alle niveaus binnen een organisatie te volgen. Het is een één-daagse training en er is geen voorkennis of opleiding nodig. De LEAN Yellow Belt training leert je bepaalde denkwijzen en technieken toe te passen om dagelijkse problemen binnen organisaties op te lossen.

Aan het einde van de training ben je in staat om:

  • De basisprincipes/fundamenten van Lean Six Sigma te leren
  • Het verschil tussen Lean en Six Sigma te begrijpen
  • DMAIC en gemeenschappelijke tools toe te passen om dagelijkse problemen op te lossen
  • Faciliteren van het Problem Solving proces voor uw geïdentificeerde probleem (met coaching)
  • Weten hoe te beginnen wanneer een probleem is geïdentificeerd.

Voor wie?

De LEAN Yellow Belt training is een introductiecursus voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘lean denken’ en wil weten hoe problemen binnen hun organisatie met deze methode opgelost kunnen worden. Deze cursus is ideaal voor elke medewerker van een organisatie die betrokken zal zijn bij de dagelijkse verbetering.

Trainingsmodel, Kosten & Cursusduur

De training is een hands-on klassikale training gegeven door een gecertificeerde Master Black Belt. De Lean Yellow Belt training is een 1-daagse klassikale training.

De Yellow Belt Lean Six Sigma training kost €549,- per deelnemer. In deze prijs zit alles inbegrepen: de training, bijbehorende handouts, het examen en LCS certificering op 1a level.

Perfact LEAN Academy

Ons Lean Trainingsprogramma is geaccrediteerd door het toonaangevende accreditatie instituut LCS (Lean Compentency System). Alle onderdelen van ons opleidingssysteem zijn afgestemd op de LCS principes van ‘Lean Thinking’ en op de juiste manier ontwikkeld om een systematische aanpak van continue verbetering te ondersteunen. We zijn in staat om onze Lean kennis en denkwijze op zo’n manier te delen dat iedereen in staat is, door gebruiken van een bepaalde methode, een werkomgeving te creëren waarin continu verbeteren voorop staat.

Binnenkort te volgen trainingen

Er zijn momenteel geen trainingsdata bekend.

Ben jij klaar

om te beginnen met leren?

Schrijf je in
Case13 juni 2024

Lean Assessment: de eerste stap naar continue verbeteren

Voor veel organisaties is het een herkenbaar gegeven: er zijn zoveel handmatige oplossingen, afwijkende workflows en extra systemen in het leven geroepen dat het proces er niet efficiënter maar juist...
Case12 december 2023
Succesvolle turnaround bespreken

Hoe sterke consultancy leidt naar een succesvolle turnaround

Dit project was er een met de hoofdletter P. De P van project, maar ook van Perfact – tijdens deze succesvolle turnaround voor het concern INEOS Phenol Belgium kwamen onze...

Vraag mij alles over Lean Six Sigma!

Bas Mooij  |  Master Black Belt Lean Six Sigma