Skip to main content

Projectmanagement

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt. Onvoorziene afwijkingen kunnen succes belemmeren. Audits kunnen deze in een vroeg stadium al herkennen en signaleren.

Valkuilen komen in elk project voor. Dit zijn de meest voorkomende belemmeringen die wij bij opdrachtgevers tegenkomen:

  • Onvoldoende betrokkenheid van eindgebruikers en Key-stakeholders
  • Onduidelijke doelstellingen en eisen
  • Veranderende eisen, scope changes, verkeerde prioriteiten
  • Onvoldoende ondersteuning van het senior management
  • Slecht management van mensen, middelen en methoden
  • Onvoldoende gebruik maken van beschikbare kennis en expertise

Perfact Group heeft audit en verificatie methoden ontwikkeld die ervoor zorgen dat het doel van het project of de TurnAround niet uit het oog wordt verloren en eventueel op tijd wordt bijgestuurd. In bestaande TurnAround- en projectorganisaties kunnen onze onafhankelijke specialisten inzicht geven in de status van het proces. Wij signaleren onderbelichte zaken welke een risico vormen, geven gerichte oplossingen en benutten kansen om het maximale project resultaat te behalen. Dit op zowel scope inhoud, organisatie als supportfuncties

Onze audits en verificatie methodieken omvatten alle fase van een Project of TurnAround van initiatie tot sluiting inclusief een evaluatie achteraf.

Met welk project mogen wij voor jullie aan de slag?

Fred Hut  |  Regiomanager

Contact opnemen
Case1 november 2022

Gemeente Sittard-Geleen gaat voor Lean

Elke organisatie worstelt wel met een vraagstuk waarvan ze weten ‘hier moeten we iets mee’, maar weten vervolgens niet waar ze moeten beginnen. Perfact consultancy richt zich op dit soort...
Case18 oktober 2022

Van traditioneel naar LEAN management

Sommige organisaties zitten qua management nog in hun ‘comfort zone’: ze pakken de zaken aan zoals ze dat altijd gedaan hebben, want dat voelt vertrouwd. Maar wat als er een vraagstuk op hun pad komt waar de organisatie met hun huidige manier van werken geen oplossing voor hebben?