Skip to main content

Business

Human Development

Gedrag binnen een organisatie kan allesbepalend zijn. Niet voor niets richten we ons naast kennis en techniek ook op de mens. Onze human development consultants Karina en Jean ontfermen zich dagelijks over individuele coachees, team en organisaties met hun vraagstukken. Issues op het gebied van carrière, werk en privé komen daarbij ook aan bod. Ze doen dit vanuit verschillende disciplines, om op die manier de doelen van de coachee en de organisatie zo goed mogelijk tegemoet te komen.   

“Waar een wil is, is een weg. Maar, vaak is die weg anders dan bedacht.”

Karina Peters-JeurissenSr. Transformatiecoach en Management Consultant

Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij de juiste professionals. Mensen met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, dus het vinden van de juiste persoon gaat niet over één nacht ijs. Om de juiste professional te vinden onderzoeken we de ambities, doelen, dynamieken en bedrijfscultuur van een organisatie en maken we op basis daarvan een profiel voor de beste match.   

Coaching Life, Personal & Professional

Perfact Life, Personal and Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken. Een op maat gesneden coaching-traject vergroot de persoonlijke effectiviteit. Met aandacht voor die punten waarin je je verder wilt ontwikkelen. Onze coaches helpen je bij het aanboren van je krachtbronnen en het verkrijgen van inzicht in je sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je toegevoegde waarde. 

Change Management

De wereld veranderde nog nooit zo snel als nu. Organisaties hebben te maken met innovaties, digitalisering, nieuwe manieren van samenwerken en leidinggeven. Dat vraagt op sommige vlakken enige welwillendheid van de medewerkers, als ook bepaald gedrag. De human development consultants van Perfact zijn er jullie team of individuele teamleden te begeleiden op momenten dat er iemand vastloopt. Met als uiteindelijke doel het team verder te laten groeien. 

Management Consultant

Het continu realiseren van verbeterprocessen verlangt naar een duurzame en strategische aanpak. Samen kunnen we onderzoeken of de huidige structuur en cultuur nog past bij de gewenste strategie. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever bepalen we de context, waarbij men kan vertrouwen op onze expertise en sectorkennis. Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes en voegen gedurende het proces waarde toe door onze kennis te delen.  

Career Management

Iedereen komt in zijn werkzame leven op een punt waarbij je je afvraagt of dat wat je doet nog past bij wat jij echt belangrijk vindt. Biedt je werk nog voldoende uitdagingen? Sluit het aan bij je talenten? Krijg je nog energie van je werk? Onze coaches helpen je antwoorden te vinden bij koersbepaling op je werk of in je carrière. Volledig toegespitst op jouw situatie, wensen en mogelijkheden. We helpen je bij het (opnieuw) ontdekken wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn en wat je te bieden hebt.  

"Het is wat het is. Maar, niets is wat het lijkt."

Jean PetersSr. Transformatiecoach en Management Consultant
Case12 december 2023
Succesvolle turnaround bespreken

Hoe sterke consultancy leidt naar een succesvolle turnaround

Dit project was er een met de hoofdletter P. De P van project, maar ook van Perfact – tijdens deze succesvolle turnaround voor het concern INEOS Phenol Belgium kwamen onze...
Case1 november 2022

Gemeente Sittard-Geleen gaat voor Lean

Elke organisatie worstelt wel met een vraagstuk waarvan ze weten ‘hier moeten we iets mee’, maar weten vervolgens niet waar ze moeten beginnen. Perfact consultancy richt zich op dit soort...

Maak verder kennis met
Perfact Human Development

Naar de website