Skip to main content

Bij Perfact zijn inmiddels zo’n 200 mensen aan het werk. Allemaal bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende functies en binnen verschillende afdelingen en sectoren. Deze keer stellen we je voor aan Pablo Scheepe, 51 jaar en werkzaam als werkvoorbereider bij Pre Zero Roosendaal. 

Pablo, waarom heb jij eigenlijk voor Perfact gekozen als werkgever?

Bij de werkgever hiervoor werd er altijd verkondigd dat er geïnvesteerd zou worden in de mensen en hun ontwikkeling, bijvoorbeeld in de soft skills. Perfact was hier wat subtieler in, en maakte het uiteindelijk ook daadwerkelijk waar.

Je werkt nu inmiddels ruim drie jaar voor Perfact. Wat bevalt je tot nu toe het meeste aan je werk?

Perfact Group (en dan met name Nederland West) is in veel zaken nog duidelijk groeiende. Het is leuk om dit van de zijlijn mee te maken. Ik draag graag aan die groei bij door een positieve indruk achter te laten bij nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het prettig dat ik niet perse de carrièreladder hoef te beklimmen; ik word gewaardeerd als werkvoorbereider. Mocht ik toch ooit de behoefte hebben om verder te groeien of iets anders te doen, dan weet ik dat ik op advies en steun kan rekenen.

Als je ieder beroep in de wereld zou kunnen doen, wat zou je dan kiezen?

Werkvoorbereider natuurlijk!

Waar krijg jij nou veel energie van?

Vakanties! Maar… die moeten natuurlijk wel eerst verdiend worden door te werken. Ik krijg trouwens ook veel energie van een goed afgeronde shutdown.

Wat is de interessantste plek die je ooit hebt bezocht?

Dat zijn er twee. De eerste is Zhangzhou in China, in de tijd dat ik daar was het een stad in ontwikkeling. De vele oude ambachten die je daar nog vindt staan in mooi contrast naast hypermoderne fabrieken. De tweede is Alaska, Verenigde Staten. De mensen zijn hier naar mijn mening lekker ‘down to earth’, en de natuur is daar echt adembenemend mooi en ruig.

Als je voor je collega’s zou koken, wat zou je dan maken?

Ajam Palembang, Pepesan, Nasi Kuning en een Sajoer Lodeh. Maar even voor alle duidelijkheid; dat koken gaat niet gebeuren, hoor .