Skip to main content

Bij Perfact zijn inmiddels zo’n 200 mensen aan het werk. Allemaal bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende functies en binnen verschillende afdelingen en sectoren. Deze keer stellen we je voor aan Robbe de Wever, 27 jaar en werkzaam als Reliability Engineer bij Aurubis in Beerse.

1. Robbe, hoe ben je eigenlijk met Perfact in contact gekomen?

Ik deed de studie Industriële Ingenieurswetenschappen Elektromechanica en hier moest ik nog 3 vakken afronden. Daardoor had ik wat meer tijd en zocht een parttime baan naast mijn studie. Ik had mijn CV op een online platform gezet. Maarten heeft mijn CV gevonden en contact met me opgenomen. En zo is het balletje verder gaan rollen.

2. Als je op een simpele manier je functie moest uitleggen, hoe zou je het omschrijven?

Ik begeleid een project op onderhoudsvlak. Ik zorg er voor dat de collega’s op het gebied van onderhoud voldoende weten van de installatie. Zo bepaal ik ook welke onderdelen en welk onderhoud voorzien wordt voor de installatie. Daarnaast organiseer ik ook opleidingen en plaats de volledige installatie zo duidelijk mogelijk in het digitale systeem.

3. Wat vind je leuk aan werken voor Perfact?

Perfact stelt de ontwikkeling van haar collega’s centraal, daardoor heb ik al de luxe gehad om intern verschillende Lean opleidingen te volgen. Deze helpen mij om in de toekomst op andere vlakken dan Reliability opdrachten te kunnen uitvoeren.

4. Hoe ver ben je ooit van huis geweest en hoe vond je het daar?

Tanzania was het verste. Het was fantastisch om deze cultuur te leren kennen. De mensen waren heel vriendelijk en gastvrij. Met een heel team, ter ondersteuning, heb ik de Kilimanjaro beklommen, dat was echt een top ervaring!

5. Hoe kom je tot rust na een drukke dag werken?

Ik ben best sportief; ik speel volleybal in de 1e nationale ploeg van KVC Zoersel. Momenteel train ik 3 keer per week en speel ik een wedstrijd in het weekend. De andere 2 dagen probeer ik mijn lichaam rust te geven en is mijn zetel mijn beste vriend, tenzij ik met vrienden afspreek.

6. Heb je nog ambities voor de toekomst?

Ik wordt graag uitgedaagd in mijn werk, bij Perfact zorgen ze hier ook voor en erkennen ze mijn potentie. Dus ik kijk uit naar de opdrachten die ik in de toekomst nog mag tegenkomen.

 

Lijkt het jou ook interessant om voor Perfact te werken? We hebben nog verschillende vacatures beschikbaar, wellicht zit daar iets voor bij? Maar vrijblijvend contact opnemen met ons accountteam kan altijd! Voor België neem je het beste contact op met Kirsten Kersschot of Ive Torfs.