Skip to main content

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers.

Zo ook vanuit Antwerpen waar Kirsten, Mattias en Ive onder leiding van Maarten een hecht team vormen voor de regio België. Ive, Recruiter voor de Belgische markt is de vierde en laatste uit het team in Antwerpen die we in deze reeks aan je voorstellen.

Ive, vertel eens kort of je huidige functie als Recruiter. Wat houd het in?

Als Recruiter ben ik samen met mijn collega Kirsten verantwoordelijk voor de instroom en opvolging van kandidaten. We zoeken onze toekomstige collega’s op verschillende jobboards, doen de intakes en bespreken deze met Maarten en Mattias, om ze vervolgens voor te stellen bij één van onze opdrachtgevers. Tot de nieuwe collega opgestart is bij zijn opdrachtgever, volgen wij ze op.

Ook volgen we interviews op van de kandidaten bij de opdrachtgever en gaan we soms mee op bezoek bij onze collega’s.

Je huidige functie is Recruiter, maar wat deed je voordat je bij Perfact kwam werken?

Ik ben afgestudeerd als Maatschappelijk werker, toen ben ik eerst aan de slag gegaan bij het Centrum voor Leerlingenbegeleiding die nauw in contact staat met scholen. Hier begeleidde ik kinderen met problemen bijvoorbeeld op school of thuis.

Daarna ben ik op aanraden van een vriend terechtgekomen in en job als HR Consultant, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met rekruteren. Het menselijk contact, wat ik belangrijk vind in een job, vond ik ook zeer hard terug in deze functie.

Waar word je nou heel blij van in je job?

 De goede sfeer die we onderling als team hebben, maakt mij als persoon steeds bij. Dat zorgt al zeker voor een heel groot gedeelte voor een geslaagde werkdag! Wanneer er daarbij ook nog goede contacten met kandidaten bijkomen, of we het nieuws krijgen dat we een nieuwe collega kunnen laten starten, dan is de dag helemaal geslaagd.

En privé? Waar wordt je dan heel blij van?

Ik houd er van om te sporten. Ik doe momenteel aan voetbal en padel. En als het goed weer is maak ik ook graag een ritje met mijn racefiets. Deze activiteiten doe ik steeds met verschillende vrienden, wat het des te leuker maakt. Daarnaast ga ik ook graag uit, naar een café of lekker uit eten.

Waarom vind je het leuk om voor Perfact te werken?

Toch die informele en prettige sfeer op kantoor en de grote gunfactor die er onderling is. We werken als een team van 4 en niet als 4 individuen, dit draagt natuurlijk ook bij aan de goede sfeer. En niet onbelangrijk onze onderlinge dartscompetitie die we vaak houden om de werkdag af te sluiten!

Zijn er (sport)evenementen die je eens zou willen bijwonen of zelf aan mee wilt doen? En waarom?

Gezien ik voetbalfan ben, heb ik al een heel aantal wedstrijden in België en Europa bezocht.

Al zou ik daar graag in de toekomst een finale van een groot toernooi aan willen toevoegen, denk maar aan het WK of Champions League. Maar een wedstrijd op een ander continent zou ik ook erg graag willen bezoeken, bij voorkeur dan in Zuid-Amerika waar altijd veel sfeer hangt in de stadions.

 

Bij Perfact hebben we veel verschillende soorten vacatures, zo ook in België. Kijk hiervoor eens op onze website of neem vrijblijvend contact op met Ive en klets gezellig met hem verder.