Skip to main content

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers.

Zo ook vanuit Antwerpen waar Kirsten, Mattias en Ive onder leiding van Maarten een hecht team vormen voor de regio België. Maarten bijt in deze reeks het spits af en vertelt wat meer over zichzelf.

Vertel eens kort over je achtergrond, wat deed je voordat je bij Perfact kwam werken?

Oorspronkelijk heb ik een IT opleiding gevolgd en ben ik geleidelijk aan deze functie ingerold.
In 2007 ben ik bij een soortgelijk bureau als Perfact begonnen als Recruiter waar ik na een aantal jaren doorgegroeid ben naar recruitment coördinator voor België en Nederland in combinatie met een commerciële functie.

Vertel eens over je huidige job en wat houdt het in?

Als regiomanager ben ik verantwoordelijk voor de regio België, opererend in Vlaanderen van Gent tot aan de Limburgse Kempen. Dit doe ik samen met een team van Recruiters en een Accountmanager vanuit ons kantoor in Antwerpen.

Naast het onderhouden van commerciële relaties met bestaande klanten, zorg ik ook voor business uitbreiding zodat we Perfact nog breder op de kaart kunnen zetten.
Daarnaast doe ik ook de opvolging van onze projectmedewerkers en het interviewen van potentiële collega’s.

Wanneer heb je een goede werkdag gehad?

Ik krijg enorm veel energie van het scoren van nieuwe opdrachten, een goede kantoorsfeer en het contact met mensen in algemene zin. Een goede werkdag is voor mij één waar goed gelachen wordt. Er zijn periodes van hard werken, maar de boog moet niet altijd gespannen staan.

Wat maakt jullie regio uniek?

Ik weet niet of het onze regio echt uniek maakt, maar we proberen iedereen de juiste aandacht te geven en te zorgen voor een goede betrokkenheid.

Waar word je nou heel blij van buiten je werk?

Naast mijn werk hou ik me het meest bezig met mijn vrouw en zoontje van 10 jaar. Daarnaast ben ik een amateur belegger en luister ik hierover wekelijks naar verschillende podcasts.
Ik ben een echter Bourgondiër en levensgenieter. Ik ga graag uiteten, maar thuis een lekker gerecht koken doe ik net zo graag. Natuurlijk hoort daar een goed glas wijn bij!

Als je nog één dag te leven had wat zou je dan gaan doen en wat zou je zekerweten eten? En waarom?

Ik zou deze tijd nog doorbrengen met familie en vrienden door een grote vette party te geven met alles erop en eraan. Om vervolgens de dag af te sluiten met de beste whisky en sigaar.

Waarom vind je het leuk om voor Perfact te werken?

Perfact heeft een leuke familiale sfeer zonder al te veel hiërarchie met op regelmatige basis leuke bijeenkomsten. Daarnaast krijg je ook veel vrijheid in het uitoefenen van je job en krijg je de nodige support waar nodig.

Bij Perfact hebben we veel verschillende soorten vacatures, zo ook in België. Kijk hiervoor eens op onze career website. Of neem vrijblijvend contact op met Maarten en klets gezellig met hem verder.