Skip to main content

Perfact Group bestaat dit jaar 20 jaar. Mooi moment om mee te doen aan de verkiezingen voor de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg, toch? En nog mooier: de verkiezingen ook daadwerkelijk winnen!

Daar hebben we natuurlijk jullie hulp bij nodig, want het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Iedereen mag stemmen – dus draag jij Perfact een warm hart toe, stem dan hier op ons.

Wat maakt ons de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg?

  • We helpen onze opdrachtgevers al 20 jaar lang op het gebied van procesoptimalisatie. Met veel passie, zowel in Nederland als in Duitsland en België.
  • Bij ons zit iedereen goed op zijn plek, en is er ruimte voor persoonlijke doelen en ambities. We streven naar de ‘best place to work’ voor iedere collega. The sky is the limit!
  • We investeren in kennis, want dat vinden we belangrijk. Niet alleen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen, maar ook omdat onze collega’s zo kunnen blijven groeien.
  • We kennen alle 200 collega’s bij de voornaam. Bij ons is niemand een nummertje.
  • We kunnen hard werken, maar minstens net zo hard feesten. Onze vrijdagmiddag-, kerst-, zomer- en carnavalsborrels zijn legendarisch. Onder ons kantoor zit een bar en we hebben zelfs onze eigen Prins Carnaval (Prins Paul I Alaaf!) – need we say more?

Stemmen kan sowieso tot en met 24 maart. Daarna horen we of we koploper zijn geworden (d.w.z. dat we door zijn naar de tweede ronde). De verkiezingen zijn ingedeeld in verschillende regio’s (Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg) en op grootte van de organisatie. Daarnaast wordt er nog een algemene winnaar uitgeroepen. We zouden het natuurlijk super en een hele eer vinden om in 2024 de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Zuid-Limburg te mogen voeren. Dus nogmaals: neem even een minuutje de tijd om via bovenstaande link te stemmen – je helpt ons er enorm mee!

Gestemd, maar ook enthousiast geworden over onze organisatie? Neem dan een kijkje bij onze vacatures – misschien zit er wel een nieuwe uitdaging voor je bij?