Skip to main content

Over Ons

Wij zijn Perfact. Wij willen het verschil maken. Elke dag opnieuw. Wij helpen onze opdrachtgevers beter te worden, zodat zij anderen op korte en lange termijn weer beter van dienst kunnen zijn. Op die manier bouwen we samen aan een duurzame samenleving. Dat doen we niet alleen met de juiste kennis en ervaring, maar vooral met een groot team enthousiaste professionals.

Wij houden van samenwerken

Wij geloven dat co-creatie en co-innovatie ons verder brengt. Daarvoor integreren wij het liefst volledig binnen de organisaties waar we mee samenwerken, en werken we daarnaast nauw samen met kennispartners. Wij delen graag onze kennis en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten. Die open blik hanteren we al sinds onze oprichting in 2004. Dat maakt ons toegankelijk en betrouwbaar, als zakenpartner én werkgever.

De lat ligt hoog. Daarom creëren we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele ambities. Alleen zo maken we het verschil.

Coppe SturmansDirector

Duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van de grote uitdagingen waar de wereld momenteel voor staat en het belang van het bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen. Om onze impact te vergroten en doelgericht te werk te gaan, hebben we ervoor gekozen om ons te focussen op de Sustainable Development Goals die het beste bij ons DNA passen:

  • SDG 3: Good health and well-being
  • SDG 4: Quality education
  • SDG 8: Decent work & economic growth
  • SDG 9: Industry, innovation & infrastructure
  • SDG 12: Responsible consumption & production