Skip to main content

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor:

Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ toegetreden. Hij is als Lean Six Sigma specialist meteen gestart bij onze opdrachtgever Thomas Regout International B.V. in Maastricht. Hij werkt hier aan een Lean project waarbij er voor de zomer een optimalisatieplan moet liggen dat over tussenvoorraden, die een vloeroppervlakte van bijna 700 m2 beschikken, gaat. Een mooie uitdaging.

“Met veel enthousiasme en tevens een warm onthaal ben ik gestart bij Perfact. Ik zal niet alleen werken aan verbeterprojecten voor onze opdrachtgevers, maar daarnaast zal ik ook Lean Six Sigma trainingen gaan verzorgen binnen de Perfact Academy. Een leuke afwisseling”, aldus Frank.

De afgelopen 11 jaar heeft Frank ervaring opgedaan in diverse sectoren en bij mooie toonaangevende organisaties gewerkt, zoals VDL Nedcar, Tata Steel en Haan Projects. Hier heeft hij vele technische projecten opgeleverd. Gedurende zijn carrière heeft Frank kennis gemaakt met de methodiek uit de Lean Six Sigma principes. “Uit eigen interesse ben ik trainingen hierin gaan volgen tot aan het niveau van Black Belt,” geeft Frank aan. Door de ruime ervaring in projectmanagement in combinatie met Lean Six Sigma methodiek sluit dit mooi aan bij de consultancy strategie van Perfact.

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te barbecueën met vrienden. Daarnaast reizen we graag, het liefst zo ver mogelijk waarbij Australië i.v.m. Corona nog opnieuw gepland zal worden. Met de tijd die ik over heb ben ik graag in mijn garage te vinden om te hobbyen waarbij ik graag leuke projecten las zoals o.a. salontafels, hanglampen, fitness equipment en nog veel meer.

Met veel plezier werk ik inmiddels alweer een poosje bij één van onze opdrachtgevers en heb ik een interessante trainingen mogen geven, zoals 8D training (een probleemoplossende methode) en Lean Six Sigma opleidingen. De komende periode staan nog meer leuke projecten op de planning en ben ik blij dat ik hier een bijdrage aan mag leveren”, eindigt Frank. Het klinkt haast Perfact!