Skip to main content

Jasper Hoppenbrouwers werkt als Maintenance Engineer voor Perfact in Antwerpen. Daar heeft hij zich inmiddels mooi weten te ontwikkelen op gebied van Lean Six Sigma, daarnaast heeft hij toekomstige ambities binnen Project Management. Inmiddels werkt hij al 6 jaar bij Perfact voor verschillende opdrachtgevers, iets wat hij nog steeds met veel plezier doet.

Jasper:
“Het leuke aan werken voor Perfact is dat je steeds weer een ander project uitvoert bij een andere opdrachtgever.
Dat houdt mijn werk enerverend en uitdagend.”

Huidige Job

Als Maintenance Engineer bij een petrochemisch bedrijf beslist Jasper mee over de life cycle van de fabrieken. Hij volgt het periodieke en predictief onderhoud op en denkt mee over hoe asset life time in de toekomst duurzaam verbeterd kan worden.

“Het fijne aan werken bij Perfact is dat ik via grote en kleine projecten afwisselend kan proeven aan een andere functie waarmee ik minder ervaring heb – veelal bij andere opdrachtgevers. Momenteel werk ik in Antwerpen, maar door de uitgebreide portefeuille van Perfact heb ik ook al mogen werken voor opdrachtgevers in Beerse, Gent en Geleen (Nederand)”, geeft Jasper aan.

Ontwikkeling

Door de afwisselende omgevingen, projecten en opdrachtgevers leer je veel in een relatief korte tijd. Ontwikkeling is de rode draad binnen Perfact. We vinden het belangrijk om te investeren in collega’s, zodat zij hier persoonlijk beter van worden.

Zo heeft Jasper al meerdere Lean Six Sigma opleidingen mogen volgen en is hij momenteel Green Belt gecertificeerd. “De opleidingen binnen Lean hebben mij zo geprikkeld dat ik ook echt ambities heb om verder te groeien binnen dit specialisme. Maar daarnaast ben ik ook benieuwd of een functie als Projectmanager iets voor mij is. Kortom, nog genoeg ambities die ik met mijn accountmanager bespreek en die we samen waar proberen te maken”, aldus Jasper.

Antwerpen

Voorlopig biedt de regio Antwerpen nog voldoende kansen voor Jasper. Binnen het havengebied, maar ook bij andere toonaangevende organisaties die in deze regio gevestigd zijn.

“Deze job is voor mij in de buurt en ik vind het nog altijd een fijne stad waar ik ook mijn studententijd heb doorgebracht, dus ik ken het heel goed. Omdat het in de buurt is houd ik ook nog ruimte voor mijn privé leven waar ik graag dingen onderneem met vrienden. Die work-life balance is goed te combineren bij Perfact. We werken hard maar er is ook zeker ruimte voor plezier. Privé maar ook zeker tijdens de borrels en feestjes op het werk!”, eindigt Jasper.