Skip to main content

Met grote trots kunnen we aankondigen dat Perfact de verkiezingen van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024 heeft gewonnen! Tijdens het feestelijke Meet the Youngsters partnerevent in het provinciehuis van Maastricht zijn we uitgeroepen tot de regiowinnaar van Zuid-Limburg binnen de categorie groot bedrijf.

De verkiezing, georganiseerd door Meet the Youngsters, is bedoeld om regionale bedrijven onder de aandacht te brengen bij jong talent in Limburg. Dit jaar deden meer dan 225 bedrijven mee aan de competitie, met als doel om zich te presenteren aan studerend Limburg en hun omgeving. De campagneperiode, die begon in januari, heeft ons in staat gesteld om onze unieke bedrijfscultuur en aantrekkelijke werkomgeving te tonen aan een breed publiek.

Winnaars

Gedurende de campagne hebben onze medewerkers, klanten en studenten hun stem kunnen uitbrengen via de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl en konden ze ons aanmoedigen met peptalks. Ook werden de verkiezingen actief gepromoot op Qmusic Limburg en hebben we gezamenlijk deelgenomen aan een Instagram Challenge.

Naast ons zijn ook KLG Europe (regiowinnaar Noord én winnaar Limburg in de categorie groot bedrijf) en Blankers Schoon (regiowinnaar Midden) in de prijzen gevallen. In de categorie MKB zijn Enjob (regiowinnaar Noord én winnaar Limburg), Verkoelen Dakspecialisten (regiowinnaar Midden), en RA+ ingenieurs (regiowinnaar Zuid) als winnaar uitgeroepen.

Trots

We zijn ontzettend blij en trots op deze erkenning. Het bevestigt onze toewijding aan het creëren van een stimulerende en aantrekkelijke werkomgeving voor onze medewerkers. Wat ons onderscheidt, is onze focus op persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We investeren in training en coaching, bieden flexibele werktijden en creëren een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Bij Perfact geloven we dat de kracht van een bedrijf ligt in de tevredenheid en ontwikkeling van zijn medewerkers, en deze prijs is een bewijs dat we op de goede weg zijn.

Dit succes was niet mogelijk geweest zonder de steun van ons fantastische team en alle mensen uit ons netwerk die op ons gestemd hebben. Samen maken we Perfact tot wat het is: een geweldige plek om te werken en te groeien.