Skip to main content

Graag stellen wij onze nieuwe collega Sylvana Wijnands voor. Sylvana versterkt als Accountmanager het Nederlandse team.

“Sinds 1 december 2021 ben ik gestart bij Perfact in de rol van Accountmanager. Dit is niet de eerste keer dat ik in aanraking kom met de organisatie. De afgelopen jaren studeerde ik Commercieel Management aan Zuyd Hogeschool en gedurende deze tijd heb ik al stage gelopen bij Perfact. Tijdens mijn afstudeerstage schreef ik mijn scriptie over de kansen die er mogelijk zouden liggen in de gezondheidssector voor de organisatie. Hierdoor kwam ik in aanraking met de diverse disciplines van Perfact, de leuke collega’s en nieuwe kansen in de markt.

Na het afronden van mijn studie was ik zoekende naar welke richting ik uit zou gaan, uiteindelijk ben ik gestart in de arbeidsbemiddeling. Na een kort gesprek met collega’s bij Perfact voelde het meteen weer als vanouds. In het verleden ben ik bijna acht jaar werkzaam geweest in de horeca waarin het contact met mensen mijn grootste drijfveer was. Dit is hetgeen wat in mijn rol binnen Perfact ook centraal staat en dus de reden waarom ik besloten heb om bij Perfact als young professional mijn carrière te vervolgen.

Nu bijna 2 maanden verder ben ik nog steeds ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. Elke dag ga ik met goede zin naar het werk. Hetgeen een bevestiging is dat ik op de juiste plek zit.

Groei en focus op duurzame inzet van onze collega’s staat binnen onze afdeling centraal. Ik pas daarom graag het motto ‘Teamwork makes the dream work’ toe. Samen met mijn directe collega’s, opdrachtgevers en alle bijbehorende experts van dien streven we naar een optimaal resultaat waar eenieder beter van wordt. Daarnaast maken we altijd tijd vrij voor een drankje of simpelweg wat flauwekul, want ook dít draagt bij aan een optimaal bedrijfsresultaat.

Kortom, ik streef ernaar om mijn steentje bij te dragen aan een innovatieve, groeiende en superleuke organisatie waar iedereen welkom is. Dit ga ik doen middels het inzetten van mijn gedrevenheid, enthousiasme en overtuigingskracht. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Neem dan eens contact met mij op. Al is het maar voor een lekker kopje koffie, want ook dát kan binnen Perfact.”