Skip to main content

Projectmanagement en Turnaround management zijn expertises die het hart vormen van Perfact. Het zijn expertises waar we trots op zijn, omdat we sinds de oprichting van Perfact in 2004 hierin veel ervaring hebben opgedaan. Theoretisch ervaring, maar vooral veel ervaring in de praktijk. Het geeft ons voldoening als we er alles aan doen om een project zo goed mogelijk te managen.

Investeren in kennis

“Om een project zo goed mogelijk te managen, is het belangrijk om in het kennisniveau van onze collega’s te investeren. Zo verzekeren we ons ervan dat we elkaars vaktaal spreken alsook begrijpen én borgen we kwaliteit. We motiveren en stimuleren collega’s om zich door het Project Management Institute (PMI) te laten certificeren tot Project Management Professional (PMP) of een van de vele andere certificeringen. Dit leidt tot inzichten en een solide basis waaraan gerefereerd kan worden. Uiteindelijk is ieder project maatwerk. Zo maken wij het verschil,” aldus Coppe Sturmans, algemeen directeur Perfact.

PMI is een wereldwijd opererende instelling die al meer dan 50 jaar er op gericht is om carrières en organisaties te verbeteren en project management naar een hoger plan te tillen. Dit doen ze door wereldwijd-erkende standaarden, certificaten, hulpmiddelen en opleidingen en cursussen aan te bieden. Daarnaast acteert PMI als een community voor gespecialiseerde groepen om kennis up-to-date te houden. Als sponsor van PMI Netherlands Chapter draagt Perfact hier aan bij.

“Het behalen van een PMI certificaat is niet zomaar iets. Het niveau van de opleidingen is hoog. Het vergt naast de financiële investering ook veel tijd en inzet. Dankzij de vele internationale projecten en turnarounds, waarbij onze medewerkers aan de slag zijn, kan de opgedane kennis meteen in de praktijk toegepast worden. Zo voeg je waarde toe aan de ontwikkeling van de medewerker en uiteraard de kwaliteit van de projecten,” gaat Coppe verder.

Onze consultants zijn breed gecertificeerd in:

  • PMI-PMP: Project Management Professionals
  • PMI- CAPM: Certified Associates in Project Management
  • PMI-SP: Scheduling professional
  • PMI-ACP: Agile certified practitioner
  • Prince II
  • Scrum

Meer hierover weten of kun je hulp gebruiken bij jouw project? Ga het gesprek met ons aan!