Skip to main content

Make the Difference

PERFACT GROUP

Slimmer werken, beter presteren. Perfact tilt processen bij bedrijven en instellingen naar een hoger niveau.

Consultancy

Innovatie vraagt veel van organisaties en hun teams. Niet alleen de juiste kennis en vaardigheden, maar ook de juiste mensen op de juiste plek. Door middel van consultancy ondersteunen we vanuit Perfact daar waar er behoefte aan is, en maken we jullie organisatie samen future-proof.

Meer over consultancy

Data Science

Klanten, producten, processen, maar ook mensen – data is overal. De juiste verwerking en toepassing van data kan veel opleveren. De vraag is alleen: waar te beginnen? Onze gespecialiseerde consultants kijken graag met je mee.

Meer over Data Science

Projects, Maintenance & Turnarounds

Hoe groot of klein je project ook is, Perfact denkt graag met jullie mee. We zorgen ervoor dat het doel van het project of de turnaround niet uit het oog wordt verloren en alles netjes binnen budget blijft, om zo het maximale resultaat te behalen.

Lees meer

Master Data Management:

altijd een goed idee

Bekijk deze case
Blog28 september 2023
enthousiaste werknemer

6 vragen aan Robbe

Bij Perfact zijn inmiddels zo’n 200 mensen aan het werk. Allemaal bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende functies en binnen verschillende afdelingen en sectoren. Deze keer stellen we je voor aan...
Blog30 juni 2023

Meet the team: Regio Zuid

Inmiddels hebben we accountteam Jilke en Roel en dat van België aan jullie voorgesteld. Deze keer is het de beurt aan team Zuid, het leukste en gezelligste team van Perfact...

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Contact opnemen