Skip to main content

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor.

Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar die verstreken zijn, kent ze de taal en het land als haar broekzak. Ze studeerde Verzekeringsmanagement aan de Techinischen Hochschule in Keulen. Na het afronden van haar studie ging ze werken als assistent van een diplomaat van Tatarije, een autonome republiek van Rusland. “Samen met de vertegenwoordiger van Tatarije waren wij de connectie tussen Duitsland en Rusland om business te doen in de automotive sector. We waren voornamelijk verantwoordelijk voor de projecten van Daimler. Ik plande de meetings tussen ministers en de betrokken diplomaten en legde dit vast. Maar ik zorgde er bijvoorbeeld ook voor dat de producten in Leverkusen klaar gemaakt werden om te leveren in Tatarije. Met tijden een pittige job, waardoor ik besloot een andere baan te zoeken toen mijn dochter 3 jaar geleden geboren werd. Ik wilde graag een betere balans tussen werk en privé”, geeft Maria aan.

Ze vond een andere baan bij AO waar ze een team in een callcenter managede. “In die tijd was deze baan prima en kon ik me zowel op het werk als mijn dochter concentreren. Maar ik merkte al snel dat ik opzoek was naar meer uitdaging. Gelukkig werd ik gevraagd om op gesprek te komen bij Perfact. Het was een prettige kennismaking en de klik was er meteen”, vervolgt Maria.

“In de korte tijd dat ik nu werkzaam ben bij Perfact kan ik echt zeggen dat ik op mijn plek zit. Ik heb veel leuke collega’s mogen ontmoeten en geen dag is hetzelfde! Ik leer de organisatie iedere dag beter kennen en op den duur zal ik steeds meer recruitment activiteiten gaan ontplooien zodat ik uit kan groeien tot Accountmanager voor de regio Nordrhein-Westfalen. Ik ben goed in het samenbrengen van mensen en kan hiervoor mijn eigen netwerk inzetten. Zo ontwikkelen wij ons in deze regio steeds verder en groeien we gestaag door. Op dit moment zijn er nog interessante vacatures die open staan, dus neem vooral een kijkje op onze website of neem eens contact met me op!”, eindigt Maria.