Skip to main content

Via deze weg kondigen we de overname van N3M Coaching en TranceVorm aan. Als gevolg van deze overname introduceren we twee nieuwe collega’s binnen de afdeling Human Development. Vanaf 1 juni verwelkomen wij Nathalie Meertens en Renato Azzarito.

Deze uitbreiding volgt op de nieuwe rol van Karina Peters binnen onze organisatie en de behoefte aan verdere ondersteuning van transformational coach Jean Peters, als gevolg van de groeiende vraag naar coaching trajecten. Karina zal naast haar nieuwe functie als HR manager betrokken blijven bij team coaching, de talentprogramma’s en management- en leadershipontwikkeling.

Nathalie Meertens

 Nathalie Meertens heeft ruime ervaring als professionele coach, counselor en trainer. Met een alomvattende en systematische visie op coaching, heeft Nathalie zich de afgelopen jaren op groepscoaching en de begeleiding van individuen en families gericht. Haar benadering kenmerkt zich door een combinatie van empathie, inzicht en doortastendheid, waarmee zij mensen op een betekenisvolle wijze weet te begeleiden.

Nathalie wordt gekenmerkt door haar persoonlijke betrokkenheid en het gebruik van humor om een veilige en open omgeving te creëren. Ze staat bekend om haar vermogen om buiten de gebaande paden te treden en ruimte te bieden voor spontane ontwikkelingen.

Renato Azzarito

Renato Azzarito voegt zich bij Perfact Group als een gedreven coach en trainer gespecialiseerd in het begeleiden van individuen en teams. Renato brengt een unieke mix van enthousiasme en empathie mee, gecombineerd met een scherp inzicht in persoonlijke en professionele vraagstukken. Hij is vaardig in het coachend sparren, waarbij hij verbanden legt tussen zakelijke, persoonlijke en privéaspecten, om zo tot diepgaande inzichten en praktische oplossingen te komen.

Toegewijd aan ontwikkeling

Deze nieuwe toevoegingen aan het team onderstrepen onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige coaching en training. We zijn enthousiast om Nathalie en Renato te verwelkomen binnen ons team. Hun expertise en unieke benaderingen zullen onze capaciteit om maatwerkoplossingen in coaching en persoonlijke ontwikkeling te leveren, verder versterken. Perfact Group kijkt uit naar de positieve impact die beide coaches zullen hebben op de ontwikkeling van hun cliënten en het algehele succes van de organisatie.