Skip to main content

Maanden van hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen! Met trots kunnen we mededelen dat ons Lean Six Sigma Trainingsprogramma officieel geaccrediteerd is door het toonaangevende accreditatie instituut LCS (Lean Competency System). Hierdoor kan Perfact een uniek concept aanbieden als één van de weinige organisaties in Nederland, België en Duitsland. De theoretische kwaliteit is hierdoor gewaarborgd en sluit aan op de realiteit van de praktijk. De manier waarop de trainingen zijn opgebouwd in combinatie met onze eigen projectervaring en kennis dragen bij aan de toepasbaarheid van de opgedane kennis. Zo maken we, als Accredited Training Organization (ATO) het verschil voor onze eigen medewerkers maar ook voor onze klanten.

Make the difference

“Een LCS certificaat is niet alleen een bewijs van theoretische competentie, maar ook praktische competentie. Dankzij die gecombineerde insteek van LCS en onze ervaring in Lean consultancy kunnen wij hierdoor een uitzonderlijk kwalitatief trainingsprogramma aanbieden. De trainingen zijn gericht op de praktische toepassing van Lean methodieken”, aldus Bas Mooij, Lean Sigma Master Black Belt bij Perfact Group.
“Het trainingssysteem is ontwikkeld om continue verbeteringen te ondersteunen. Iets waar wij als Perfact Group iedere dag naar streven. Zo werken we samen aan duurzame procesontwikkeling bij bedrijven en organisaties. Vandaar dat LCS als accreditatie instituut zo goed bij ons aansluit”, vervolgt Bas Mooij.

We bieden niet alleen de traditionele LEAN trainingen aan in de vorm van Yellow Belt, Green Belt en Black Belt; maar ook een praktische Problem Solving training en een speciaal ontwikkelde LEAN Manager training. Deze laatste is speciaal bedoeld voor managers waarbij de focus ligt op het ‘LEAN denken’ en het verbeteren van het probleemoplossend vermogen binnen hun afdelingen en/of organisatie. De manager zal na de training kunnen sturen op de transformatie van traditioneel management naar ‘LEAN management’ en het creëren van een leeromgeving.

Unieke investering

“Deze accreditatie is een mooie mijlpaal waar we hard naar toe hebben gewerkt. Het toont en waarborgt de kwaliteit die wij leveren aan onze klanten en eigen medewerkers. Door deze en vergelijkbare investeringen blijven wij continu professionaliseren en werken aan onze expertises. Hierdoor kunnen wij nu en in de toekomst het verschil blijven maken ”, aldus Coppe Sturmans, Algemeen Directeur Perfact Group.

Meer weten? Check de Perfact Academy.