Skip to main content

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s. Dit doen ze bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Zo ook Chafik Saaid, 43 jaar en Turnaround Planner bij Ineos in Dormagen (Duitsland).

Via deze rubriek laten we aan de hand van enkele vragen je kennis maken met hem:

1. Hoe ben je eigenlijk in contact gekomen met Perfact?

Mijn collega Johannes Brotsmann, die al bij Perfact werkte, raadde mij Perfact aan.

2. Je bent op dit moment Turnaround Planner, dit is waarschijnlijk niet bij iedereen bekend. Hoe zou je je functie omschrijven aan je oma?

Als je een huis wilt renoveren, kun je alles zelf regelen, zoals: Verwarming, sanitair en airconditioning, elektriciteit, enz., of u kunt achterover leunen en elke taak overlaten aan de juiste vakman en tijd en geld besparen.

In de industrie ben ik de specialist die verantwoordelijk is voor renovatie- en aanpassingswerkzaamheden aan systemen. Ik maak de werkstroombeschrijvingen, plan de inspectie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor de chemische bedrijven die hun grote fabrieken moeten onderhouden.

3. Wat vind je leuk aan werken bij Perfact? En waarom?

Bij Perfact krijg ik de kans om mijn professionele vaardigheden actief in te zetten en mijn sterke punten naar voren te brengen. Door de samenwerking met andere teams en bedrijven krijg je altijd inzicht in nieuwe onderwerpen en werkgebieden, waardoor je veel leert.

4. Heb je nog dromen voor de (nabije)toekomst?

Ik wil nog meer bij leren en meer succes hebben, zodat ik nog meer een expert wordt op mijn gebied. Ik zou graag groeien naar een leidinggevende functie, om zo van nog meer privileges te kunnen genieten. Het is fijn dat Perfact mij hierbij ondersteund.

5. Waarheen zou je het liefst op vakantie gaan? En waarom?

Naar Dubai. Het lijkt op een fascinerende metropool gecombineerd met het sprookje van 1001 nacht. Dubai is de nieuwe opkomende wereldmetropool met unieke bezienswaardigheden, een vleugje luxe, de Oriënt en stranden. In Dubai is alles groter, hoger en moderner. Ik denk dat Dubai zeker een reis waard is!

6. Wat is het beste wat je vorige week is overkomen?

Ik heb heel mooi nieuws gekregen, want we hebben ontdekt dat we weer een kindje krijgen!

 

Lijkt het jou ook interessant om voor Perfact te werken? We hebben nog verschillende vacatures beschikbaar, wellicht zit daar iets voor bij? Maar vrijblijvend contact opnemen met ons accountteam kan altijd! Voor Duitsland neem je het beste contact op met Maria Semenova.