Skip to main content

Onze Perfact Christmas Party vond dit jaar plaats bij Glanerbrook in Geleen, tijdens een ijshockeywedstrijd van de Snackpoint Eaters. De wedstrijd was deze keer extra speciaal aangezien we onze naam hadden verbonden aan de Teddy Bear Toss, ten behoeve van het lokale goede doel en stichting Ik doe mee. Het was een koude, maar vooral erg gezellige avond!

De Snackpoint Eaters speelden tegen de Chiefs uit Leuven en wonnen glansrijk met 9-0. Na de eerste goal konden de fans en bezoekers hun teddyberen en andere knuffels het ijs op gooien. Deze worden gedoneerd aan de ziekenhuizen in Heerlen en Sittard-Geleen. De opbrengst van de avond komt ten goede van Ik doe mee; deze stichting zorgt ervoor dat minder bedeelde gezinnen met kinderen binnen de gemeente Sittard-Geleen in deze tijd kerstcadeaus kunnen kopen of een dagje naar een pretpark kunnen gaan.

“Als Euregionaal opererend bedrijf die zijn oorsprong heeft in Munstergeleen vinden we het belangrijk om ook lokaal onze maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doen we al als jaarlijkse sponsor van Snackpoint Eaters, maar deze Teddy Bear Toss was een extra mooie gelegenheid”, aldus Coppe Sturmans, directeur Perfact Group.