Skip to main content

Op 18 september is het World Cleanup Day. In korte tijd kreeg deze dag een totaal andere betekenis. Duizenden inwoners van Limburg in het stroomgebied van de Maas zagen eind juli hun huis, winkel, straat of zelfs hele wijk onder water lopen.

Uiteraard leven wij nog altijd mee met de getroffenen en zien dat voor sommigen het herstel een lange weg te gaan heeft.

Inzetten voor duurzaamheid

Toen het water zakte, kwam de ravage pas echt aan het licht. Naast het verwoestende effect dat water kan hebben, is er ook een ongekende hoeveelheid afval meegevoerd. En daar gaan wij; HAAN Industrial Group, Perfact en ProfCore een handje bij helpen.

Samen zetten wij ons tijdens de World Cleanup Day in voor duurzaamheid. Veel gebieden zijn al weer netjes opgeruimd, maar dit is nog niet overal het geval. Dus stropen we onze mouwen op, nemen een grijper en een vuilniszak en gaan samen op pad om zoveel mogelijk (plastic) afval te verzamelen. Zo dragen we een steentje bij aan een schonere wereld.

Samenwerking

De rode draad in deze samenwerking is de investering in de volgende generatie. Waar we voorheen samenwerkten gericht op de kennis van de toekomst, bundelen we nu onze krachten op het gebied van duurzaamheid. Met onze gezamenlijke deelname aan World Cleanup Day willen we het goede voorbeeld geven én ons inzetten voor de natuur. Want alleen met ieders inzet kan de volgende generatie het verschil blijven maken!