Skip to main content

Vandaag zijn alle scholen weer begonnen aan het nieuwe schooljaar van 2021-2022. Zo zijn ook de gastlessen die wij voor Zuyd Hogeschool verzorgen weer gestart.

Sinds enkele jaren werken wij intensief samen met Zuyd Hogeschool en verzorgen daar gastlessen voor technische deeltijdopleidingen. Hiermee werken we aan het verkleinen van de kloof tussen het bedrijfsleven en de hogeschool. De inhoud van onze lessen zijn gericht op de praktijk en sluiten aan op wat er speelt op de werkvloer. Op die manier vormt het een meerwaarde voor de student maar ook voor de organisatie waar hij/zij (straks) werkzaam is.

“We vinden het belangrijk om te investeren in de professionals van de toekomst. Vandaag de dag wordt het steeds moeilijker om goede technische medewerkers te vinden. Wij hebben ons aan deze gastlessen gecommitteerd om de student nog meer kennis en vaardigheden bij te brengen. Van deze sterke basis profiteert het bedrijfsleven, maar ook de student zelf. Een win-win situatie. Daarnaast is het ook leuk om je kennis over te dragen en de studenten te leren kennen en begeleiden”, aldus Pascal van Bun, één van onze Perfact-gastdocenten.

We wensen alle studenten veel succes het komende jaar!