Skip to main content

Onze dienst Perfact Human Development heeft een nieuwe website: https://perfacthumandevelopment.com/

Wij, jij en ik, zijn één van de belangrijkste schakels binnen een organisatie. Wanneer jij de beste versie van jezelf bent, presteer je op alle vlakken optimaler. Soms ligt de oorzaak op professioneel vlak, soms kun je hulp gebruiken bij (complexe) levensvragen. In alle gevallen staan wij voor je klaar en helpen je om het beste uit jezelf te halen!

Onze Perfact Coaches, Karina Peters-Jeurissen en Jean Peters, hebben ruime ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en vakgebieden. Ieder bezit zijn of haar eigen expertise waardoor wij op veel verschillende vlakken mensen professioneel kunnen begeleiden en coachen. Dit doen we altijd met een open blik en op een no-nonsens manier.

We coachen niet alleen op het gebied van professionele en/of individuele vraagstukken, maar begeleiden ook teams en organisaties om ontwikkeling en verbetering mogelijk te maken. Zo helpen wij, als management consultants, organisaties verder bij verander- en cultuurtrajecten. Onze trajecten zijn altijd duurzaam en op maat gemaakt. Er is een legio aan methodes en technieken die wij beheersen en kunnen inzetten. En bovendien er altijd op gericht om het beste uit een persoon of team te halen en dieper inzicht te krijgen in de drijfveren van medewerkers. Want wanneer de mens zich op zijn best voelt, presteert hij/zij het beste. En dit gunnen wij iedereen.

Neem een kijkje op onze nieuwe website om meer over onze Perfact Coaches en onze werkwijze te weten te komen. En mocht je een vraag hebben of vrijblijvend contact op willen nemen, schroom dan niet om dit te doen. We helpen je graag verder!